Pieni Mila-kissa hylättiin puiston penkille – omistajan riipaiseva viesti sai ohikulkijan toimimaan: ”Hei…”

Jouluaattona itä-Lontoosta löytyi puiston penkiltä mystinen pussi…

Kaikki lemmikit ansaitsevat toisen mahdollisuuden, ja me täällä Eläinraaamtulla uskomme kaikkien eläinrakkaiden olevan samaa mieltä. 

Siksi myös ilahtuu erityisen paljon, kun kuulee tarinoita kissoista ja koirista, joilla ei ehkä ollut helpoin alku elämälle, mutta joiden onni lopulta kääntyy.

Kuten esimerkiksi tämän Mila-kissan tapauksessa.

Kissa hylättiin jouluaattona

Muaan perhe löysi sen jouluaattona yksin puiston penkiltä Itä-Lontoossa, kirjoitta The Mirror.

– Nuori kissa hylättiin pussissa Barking Parkiin 24.12., lapun kanssa, jossa luki: ”Ota minut kotiisi ja rakasta minua,” RSPCA kirjoittaa Facebook-sivullaan.

Löytyy käsinkirjoitetuista muistiinpanoista

Lappuun oli kirjoitettu: ”Hei, nimeni on Mila. Olen vuoden ikäinen ja täytän kaksi 17.2.2024. Omistajani palaa yliopistoon, eikä voi ottaa minua mukaansa. Ota minut kotiisi ja rakasta minua kuten omistajani. Kiitos, 24.12.23”.

Kissa sai tulla RSPCA:n tarjoamaan eläinsuojaan. Sieltä monet eläinparat ovat saaneet sekä ruokaa että katon päänsä päälle odottaessaan uutta kotia.

Tapausta tutkivat nyt viranomaiset, jotka haluavat löytää edellisen omistajan.

– Kissa oli erittäin onnekas löytyessään. Oli hämärää ja epätodennäköistä, että puistossa olisi paljon ihmisiä myöhään illalla tai joulupäivänä. Koira tai kettu olisi voinut hyökätä sen kimppuun, ja kylmä sää olisi voinut olla todella vaarallinen, samoin kuin ruoan ja veden puute, tutkinnasta vastaava Lee Ricketts sanoo Mirrorin mukaan.

Voit vapaasti jakaa julkaisua, jos olet myös eläinten puolella.