Nainen todisti käsittämätöntä näkyä pihallaan – koira jahtasi puumaa

Nainen todisti hämmentävää tapausta omalla pihallaan.

puuma
Kuva: Shutterstock

Kaliforniassa asuva nainen nimeltä Sany Ali sai todistaa uskomatonta tilannetta, kun hänen koiransa leikki pihalla suurikokoisen kissapedon kanssa.

Lue myös: Suloinen karhuperhe tallentui kameraan – rajavartiostolta hulvaton kommentti

Ali oli viettämässä aikaa ystävänsä kanssa kotonaan, kun he äkkiä huomasivat jotain poikkeuksellista ikkunan ulkopuolella. Ystävä oli todennut Alin koirien leikkivän ulkona. Ystävän sanamuoto yllätti Alin, sillä hänellä on vain yksi koira.

Pian kävi ilmi, että toinen ”koira” ei ollutkaan mikään koira, vaan paljon villimpi otus. Kyseessä oli puuma. Alin koira jahtasi villieläintä pitkin pihaa, kunnes puuma päätti hypätä turvaan läheiseen puuhun.

Ali toimi nopeasti ja soitti hätänumeroon. Viranomaiset saapuivat paikalle auttamaan tilanteessa. Yahoo News -uutissivuston mukaan puuma kuitenkin onnistui pakenemaan ennen kuin viranomaiset saapuivat.

Koko epätavallinen koira ja kissa -leikki saatiin tallennettua valvontakameran videolle, joka myöhemmin jaettiin laajasti sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä.

Tämä kummallinen tilanne osoittaa, kuinka yllättäviä ja arvaamattomia luonnonkohtaamiset voivat olla. Onneksi tilanne päättyi hyvin, ja sekä koira että puuma selvisivät leikistä ilman suurempia vahinkoja. Eläinten maailma tarjoaa aina yllätyksiä, joista voi saada hauskoja tarinoita kerrottavaksi jälkeenpäin.

Katso video tästä.