karhunpentu

Suloinen karhuperhe tallentui kameraan – rajavartiostolta hulvaton kommentti

Lapin rajavartiosto jakoi hurmaavan videon karhuperheestä.

karhunpentu
Kuvituskuva: Shutterstock

Suomen itärajan tuntumassa, Venäjän naapurissa, avautuu upea maisema, joka tarjoaa rajavartijoille mahdollisuuden päästä lähelle luonnon ihmeitä.

Lue myös:

Juuri tällaisena hetkenä valvontakameran linssin läpi tallentui huikea näky, kun pitkospuita pitkin kulki hurmaava karhuperhe – emo ja kolme poikasta. Tämä ainutlaatuinen hetki on tallentunut nyt rajavartioston jakamalle videolle, ja se on herättänyt ihastusta verkossa.

Suomen Lapin rajavartiosto sai seurata suloista karhuperhettä, kun ne kulkivat pitkospuilla Inarin idyllisellä rajaseudulla.

Rajavartijoiden käyttämät pitkospuut tarjoavat turvallisen reitin rajojen valvonnassa, ja nyt ne olivat saaneet erityiset vierailijat.

– Karhuperhe partioi Lapin rajamiesten pitkoksilla itärajalla Inarissa. Jälkivarmistus toimii, Lapin rajavartioston komentaja kertoi videon yhteydessä, Lapin rajavartioston komentaja kirjoittaa Twitterissä.

Rajavartijoiden video karhuperheestä on saanut laajan suosion sosiaalisessa mediassa.

Videolla ei näy pelkästään karhuperheen suloinen läsnäolo, vaan myös mahtavaa yhteishenkeä ja yhteistyötä rajavartijoiden keskuudessa.

Kuten rajavartioston komentaja on aiemmin jakamallaan videolla todistanut, myös maastopyöräilyä itärajalla harrastavat rajamiehet tekevät tärkeää työtä maan rajojen turvaamiseksi. Heidän rohkea asenteensa ja sitoutuminen työhönsä kuvastavat Suomen rajavartijoiden ammattitaitoa ja omistautumista.

Karhuperheen kohtaaminen on vain yksi esimerkki siitä, kuinka Suomen itärajan tuntumassa luonto ja eläimet ovat läsnä arjen keskellä. Rajavartijoiden tehtävänsä ohella heillä on mahdollisuus ihastella ja suojella Suomen upeaa luontoa, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja koskettavia hetkiä myös heidän työssään.