Perheen pihalle ilmestyi outoja laatikoita – järkyttyivät nähtyään sisältä tuijottavat silmäparit

Asukkaat löysi talonsa edustalta mystisen laatikon, jossa luki ”tuoreita munia”. He eivät kuitenkaan olleet tilanneet mitään, ja arvoitus syveni entisestään, kun laatikko avattiin.

Iso-Britanniassa koettiin marraskuussa todellinen yllätys, kun asukkaat huomasivat talonsa ajotiellä hieman repeytyneitä laatikoita ja erinäisiä muovipusseja.

Lue myö:

He lähestyivät ”roskakasaa”, ja ne näyttivät siltä, että ne oli vain heitetty huolimattomasti pois. Laatikoiden vieressä oli lähemmin tarkasteltuna muutama pussillinen kanoille tarkoitettua rehua.

Järkytys oli kuitenkin suuri, he näkivät laatikon sisällön.

Munalaatikot
Valokuva: RSPCA

”Todella outo löytö”

Laatikoissa oli kokonaiset kaksitoista kanaa kolmessa suljetussa laatikossa. Ihan kuin joku olisi tilannut eläimet, mutta toimitus olisi mennyt pieleen.

– Se oli todella outo löytö, koska nämä kanat eivät näytä hylätyiltä. Epäilen, että ne olivat matkalla jonkun luo, mutta emme tiedä varmasti, sanoi RSPCA:n eläinsuojelija Ollie Wilkes lehdistötiedotteessa.

Asiasta kirjoitti eläinsivusto The Dodo.

Wilkes kuljetti kanat läheiseen avustuskeskukseen. Kanat olivat onneksi terveitä, eikä yksikään niistä ollut loukkaantunut kuljetuksessa.

– Näyttää siltä, ​​että toimitus on jostain syystä mennyt pieleen, mutta emme pystyneet jäljittämään sitä, koska laatikoissa ei ollut dokumentteja, Wilkes selittää.

Naapurustoon ripustettiin julisteita siltä varalta, että joku osaisi kertoa tilanteesta jotain. Toistaiseksi mitään ei ole kuulunut.

Wilkes sai käsiinsä myös alueen valvontamateriaaleja, ja hän näki pakettiauton pudottavan laatikoita talon ajotielle, mutta autoa ei pystynyt tunnistamaan.

Kana
Jotkut linnut, jotka heitettiin perheen luo. Valokuva: RSPCA

– Se on todellinen mysteeri, mutta onneksi kanat olivat ajotiellä vain hetken ja ovat kunnossa, Wilkes sanoo.

Kanoista neljä on jo löytänyt uuden kodijn ja loput kahdeksan asuvat väliaikaisessa eläinsuojassa, kunnes ne löytävät pysyvämmän asumisratkaisun.

Millaiset ihmiset vain heittävät eläviä olentoja kadulle tuolla tavalla?

Onneksi on niitä, jotka todella välittävät ja jotka auttavat kaikkia maailman eläimiä. Iso kiitos Ollielle ja kaikille muille eläinten ystäville.