Karhu yritti päästä pentujensa kanssa aidan yli – emon toiminta hämmästytti autoilijat

Kaikki vanhemmat tietävät, että arki voi joskus olla hektistä, kun on pieniä lapsia.

Arjen haasteita esiintyy myös eläinmaailmassa. Tämän osoitti emokarhu yrittäessään kulkiessaan pentueensa kanssa.

Kiehtovassa viraaliksi levinneessä videossa näemme emokarhun, joka kamppailee päästäkseen pentujensa kanssa asuinalueen läpi.

Lue myös:

Kun emokarhu ja pennut saapuvat aidalle, syntyy ongelmia. Emo kiipeää yli helposti, mutta pennut yrittävät epätoivoisesti ja turhaan kiivetä aidan yli, joka osoittautuu liian korkeaksi.

Äiti karhu
Kuva: Youtube/Djurbibeln

Pian emokarhukin huomaa, etteivät sen pennut pääse aidan yli ja yrittää sitten auttaa. Se kurkottaa aidan yli ja onnistuu kuin onnistuukin nostamaan yhden pennun aidan yli.

Mutta toinen pentu jää jälkeen. Hetken näyttää siltä, ​​että emo on päättänyt hylätä pennun. Se yrittää jatkuvasti kiivetä aidan yli, mutta turhaan.

Yhtäkkiä pentu päättää luovuttaa ja juoksee sen sijaan takaisin kadun toiselle puolelle, jolloin emo lähtee sen perään.

Kuin tottumuksesta, emo katsoo molempiin suuntiin, ennen kuin ylittää tien. Se juoksee pennun luokse, ja yhdessä he lähtevät takaisin aidan luo.

Äiti karhu
Kuva: Youtube/Djurbibeln

Pentu pääsi jatkamaan matkaa

Toisen epäonnistuneen ylittämisyrityksen jälkeen äiti kumartuu aidan yli ja nostaa pennun hampaillaan ylös. Sitten ne katoavat seikkailulleen.

Äiti karhu
Kuva: Youtube/Djurbibeln

Videon kuvasi sopivalla etäisyydellä autossa istuva henkilö, joka oli onnekas, sillä muuten olisi ollut hengenvaarallista lähestyä karhuemoa, jolla on pennut mukanaan.

Katso allaolevasta videosta koko tilanne.