Munasta kuoriutui jymy-yllätys – näin sympaattiselta näyttää pieni kaksipäinen käärme

Brittiläisessä eläinkaupassa on tapahtunut jotain, mikä saa sekä asiakkaat että henkilökunnan haukkomaan henkeään hämmästyksestä.

käärme
Kuva: Shutterstock

Exeter Exotics -eläinkaupassa syntyi kaksipäinen käärme, joka kuuluu Heterodon nasicus -lajiin. Tämä harvinaisuus on saanut kaikkien huomion.

Lue myös:

Käärmeenpoikanen päätti astua maailmaan noin neljä viikkoa sitten, ja sen erilaisuus ei ole jäänyt huomaamatta. Henkilökunta ei uskonut silmiään huomatessaan, että pienellä matelijalla oli kaksi päätä. Tämä erikoinen löytö päätyi pian Exeter Exotics -eläinkaupan Instagram-tilille, jossa se on kerännyt paljon ihastusta.

Tämä poikkeuksellinen käärmeen poikanen ei ole antanut kaksipäisyyden hidastaa itseään. Se on osoittanut olevansa hyvässä kunnossa ja nauttivan elämästään. Eläinkaupan mukaan käärmeen molemmat päät ovat osoittaneet ruokahalua, mutta niiden erilainen anatomia tuo omat haasteensa ruokailuun.

Toisen pään on huomattu nauttivan sardiineja oikein hyvällä ruokahalulla, ja sen ruokailu sujuu varsin sujuvasti. Toisen pään täytyy kuitenkin tyytyä hieman pienempään ruoka-annokseen, sillä sen ahtaan kurkun vuoksi ruokailu on hieman hankalampaa.

Eläinkaupan henkilökunta on iloinnut siitä, miten käärmeen molemmat päät toimivat yhteistyössä, vaikka ne ovatkin itsenäisiä osia.

–  On erikoista nähdä kuinka vasen pää tekee ruoan pureskelua muistuttavaa liikettä samalla, kun oikeanpuoleinen pää syö ruokaa, eläinkaupan julkaisussa kuvailtiin.

Tämä ainutlaatuinen käärmeenpoikanen on herättänyt kiinnostusta ja ihastusta ympäri maailmaa.

Vaikka kaksipäiset käärmeet ovat harvinaisuus, ne ovat kiehtoneet ihmisiä pitkään. Niiden erikoinen ulkonäkö ja käyttäytyminen tekevät niistä mielenkiintoisen ilmiön luonnon monimuotoisuudessa. Eläinkauppa haluaa varmistaa, että tämä poikkeuksellinen käärmeenpoikanen saa parhaan mahdollisen hoidon ja huolenpidon, jotta se voi jatkaa elämäänsä ilman suurempia haasteita.

Katso video tästä.