Nainen kuvasi pihaan hiippailleen oudon otuksen – epäillään jopa tarujen pedoksi

Nainen on hämmentynyt mystisestä otuksesta, joka tallentui hänen kameraansa.

piha
Kuva: Shutterstock

Teksasilainen Tina Kahlig oli hämmentynyt ja ihmeissään kameralleen tallentuneesta mystisestä otuksesta.

Lue myös:

Oudosta näystä uutisoi muun muassa KENS 5 ja People. Kahlig kertoi KENS 5 -uutisasemalle olleensa shokissa eläimen nähtyään.

– Olin sisällä, katsoin ulos, ja näin eläimen siellä ja ajattelin, että ”vau, mikä tuo on?” Kahlig kertoi.

Hill Country Villagessa asuva Kahlig seurasi eläimen liikkeitä pihamaalla. Ruskeahko, nelijalkainen otus pysähtyi syömään marjoja ennen kuin se hävisi näkyvistä.

Kahlig sai ikuistettua kamerallaan kuvia tästä mystisestä hahmosta. Kuvat ovat herättäneet paljon spekulaatioita. Onko kyseessä puuma, kojootti vai ehkä jopa koira?

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

What is this? Just randomly appeared in our yard !

Posted by Tina Henderson Kahlig on Friday, August 18, 2023

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jotkut ovat jopa leikkimielisesti heittäneet ilmoille ajatuksen, että kyseessä saattaisi olla kuuluisa chupacabra – legendaarinen olento taruista, jolla on terävät hampaat ja punaiset, loistavat silmät.

Paikallisten viranomaisten mukaan alueella liikkuu vanha legendaarinen puuma, joka on kuljeskellut alueella jo vuosia. Tähän asti kukaan ei kuitenkaan ollut onnistunut tallentamaan tätä eläintä kameraan.

Rachel Malstaff, San Antonion eläintarhan nisäkäsosaston edustaja, arvelee KENS 5:lle, että kyseessä voi olla joko koira tai kojootti. Myös kaksi eläintarhan eläinlääkäriä oli samaa mieltä. Heidän mukaansa eläin voisi kärsiä jostain ihosairaudesta, mikä selittäisi sen erikoisen ulkonäön.

Teksasilaisnaisen kameralle tallentunut mystinen eläin jatkaa arvoituksellista matkaansa.