Purjeveneen kannelle nousi odottamaton peto – veneilijä ei ollut uskoa silmiään

Floridalaisessa satamassa sattui hiljattain uskomaton tapaus, kun purjeveneen kannelle ilmestyi odottamaton vieras.

vene
Kuva: Shutterstock

Kyseessä ei ollut mikä tahansa vierailija, vaan aivan kirjaimellisesti merikarhu.

Lue myös:

TowBoat U.S. Naples-Marco Island -veneyrityksen omistaja oli juuri kuljettamassa proomua satamaan, kun hän huomasi jotain, joka sai hänet hämmästymään syvästi. Vedessä ui suuri mustakarhu, mikä ei ole aivan jokapäiväinen näky Floridan vesillä.

Veneyrityksen omistaja kuvaili tapahtunutta.

– Olemme nähneet suistokrokotiileja, alligaattoreita, haita ja sen sellaista, mutta en voi sanoa nähneeni mitään vastaavaa koskaan aikaisemmin. Enkä usko, että näen vastaisuudessakaan.

Tilanne muuttui pian vieläkin hämmästyttävämmäksi. Karhu näytti olevan selkeästi kiinnostunut purjeveneestä, ja pian sen onnistuikin nousta purjeveneen kannelle.

Se käveli kannella edestakaisin, samalla kun hämmästyneet ihmiset seurasivat sen touhuja satamasta käsin.

Veneyrityksen omistaja kertoi, että karhu näytti lähinnä uteliaalta ja ei-aggressiiviselta. Viranomaisten mukaan se todennäköisesti etsi veneestä jotain syötävää.

Tämä tarina on osoitus siitä, että luonto yllättää meidät aina silloin tällöin.

Mustakarhu purjeveneen kannella Floridan satamassa tarjoaa unohtumattoman kertomuksen, joka tulee varmasti kiertämään paikallisten kalastajien ja satamavierailijoiden keskuudessa. Eläimet ovat täynnä yllätyksiä, ja tällaiset kohtaamiset muistuttavat meitä siitä, miten monipuolinen ja ihmeellinen luonto voi olla.

Katso hämmästyttävä video tästä.