Mitä ihmettä? Kissa rikkoi nopeusennätyksen skeittaamalla

Skeittaava kissa rikkoi Guinnesin ennätyksen.

kissa
Kuva: Shutterstock

Bao Zi ei ole aivan tavanomainen kotikissa.

Kiinalaisen Li Jiangtaon lemmikkikissa nimittäin osaa skeitata, ja Bao Zi on jopa todistetusti rullalautaillut nopeammin kuin yksikään lajitoverinsa aikaisemmin. Tämä uskomaton suoritus on kerännyt huomiota ympäri maailmaa.

Lue myös:

Bao Zi teki historiaa kulkemalla rullalaudalla 10 metrin matkan vain 12,85 sekunnissa. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti Jiangtaon lemmikin rikkoneen maailmanennätyksen. Ei siis missään nimessä huono suoritus vain vuoden ja kahdeksan kuukauden ikäiseltä kissalta!

Li Jiangtao, ammatiltaan koirankouluttaja, hankki Bao Zin alun perin kotiaan vaivanneen jyrsijäongelman vuoksi. Pian hän kuitenkin tajusi, että tällä kissalla oli muitakin taitoja kuin hiirten pyydystäminen.

Koiransa jo skeittaamaan opettanut Jiangtao huomasi kissansakin olevan kiinnostunut rullalautailusta.

Haasteellinen koulutus

Bao Zin kouluttaminen osoittautui koiria haastavammaksi.

Koirat yleensä seuraavat kouluttajan ohjeita tarkemmin ja oppivat nopeammin, mutta kissojen kanssa tarvitaan enemmän kärsivällisyyttä. Jiangtao omistautui tehtävälle ja opetti Bao Zin skeittaamaan noin vuoden aikana. Tämä vaati paljon aikaa ja harjoittelua, mutta lopulta tulokset olivat palkitsevia.

Jiangtao kertoo, että Bao Zi on oppinut monia temppuja ja on erityisen lahjakas skeittauksessa. Bao Zin suoritukset ovat saaneet paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, ja kissa on kerännyt suuren joukon faneja ympäri maailmaa.

Bao Zin menestyksen myötä Jiangtao on alkanut kouluttaa ammatikseen myös kissoja. Hän näkee potentiaalia kissojen koulutuksessa ja haluaa auttaa muita kissanomistajia löytämään lemmikkiensä piilevät kyvyt. Jiangtao uskoo, että oikealla koulutuksella ja kärsivällisyydellä kissat voivat oppia monenlaisia taitoja.

Bao Zin tarina inspiroi monia ja osoittaa, että kissatkin voivat oppia uusia ja yllättäviä taitoja. Bao Zi on nyt virallisesti maailman nopein skeittaava kissa, ja sen uskomaton suoritus jää varmasti monien mieleen.

Jäämme innolla odottamaan, mitä uusia temppuja Bao Zi seuraavaksi oppii. Tämä kissa ei todellakaan pelkää rullalautoja, ja sen saavutukset ovat osoitus siitä, että lemmikit voivat yllättää meidät mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Katso video tästä.