Raskaana oleva nainen pelasti aliravitun kissan – kuukausia myöhemmin tapahtui jotain ainutlaatuista

Raskaana ollessa on mukavaa, jos joku jakaa kanssasi raskauskokemuksen – vaikka tuo toinen ei olisikaan ihminen.

Kaksi vuotta sitten raskaana oleva nainen löysi tiineenä olevan kissan. Nämä kaksi tulevaa äitiä kiintyivät toisiinsa kovasta ja synnyttivätkin lopulta samaan aikaan.

Lauren Maners rakastaa eläimiä ja tekee usein vapaaehtoistyötä suojellakseen rakkautta vailla olevia eläimiä.

Hän päätti kuitenkin pitää tauon vapaaehtoistyöstä viime vuonna, kun hän kuuli olevansa raskaana.

Kohtalolla oli muita suunnitelmia. Kuukausien kuluttua Lauren ja hänen miehensä Kainan löysivät kulkukissan, eivätkä he voineet kääntää selkäänsä tälle.

Valkoinen naaraskissa nimettiin Doveksi. Se löytyi tien varresta, ja se näytti ”erittäin laihalta ja loukkaantuneelta”, Lauren kertoi Bored Pandalle.

Kissa odotti pentuja

Tuleva äiti tajusi pian, että myös Dove oli raskaana.

Doven omistajaa ei löytynyt, eivätkä he voineet ottaa sitä riskiä, että se saatettaisiin lopettaa, jos se vietäisiin eläinsuojaan, eikä vanhaa tai uutta kotia löytyisi.

Niinpä pariskunta päätti pitää tiineenä olevan kissan.

– En voinut vain jättää sitä tietäen, että sen täytyisi huolehtia pennuistaan ​​luonnon armoilla, Lauren kertoi.

– Tiesin, että se oli huonossa kunnossa ja tunsin myös jonkinlaista yhteyttä siihen, koska olimme molemmat viimeisimmillämme, hän kertoi The Dodo -lehdelle. ”Onnistuin saamaan sen kiinni houkuttelemalla sen luokseni ruoalla. Sitten käärin sen takkini sisään ja vein eläinlääkäriin.

Lauren sitoutui hoitamaan Dovea ja sen tulevaa pentuetta.

– Se seurasi minua kaikkialle, minne menin, ja rakasti istua kanssani ulkona aamuisin aidatulla pihallamme. Se antoi minun hieroa vatsaansa, ja me söimme aamiaista yhdessä, Lauren kertoi.

Vastineeksi hyvästä huolenpidosta, Lauren sai suloisen kumppanin, jonka kanssa hän saattoi jakaa äitisuhteen. Lauren vitsaili sosiaalisessa mediassa, että he perustivat eksklusiivisen ”Pregnant Girls Clubin”.

– Minun ja Doven välille syntyi välitön side, Lauren kertoi Bored Pandalle. ”Oli kuin se olisi tietänyt minun olevan raskaana, ja että olen ystävä. Se ei heti luottanut mieheeni samoin, mitä minuun.

Molemmat valmistautuivat synnyttämään.

Lopulta Lauren synnytti kauniin tyttövauvan nimeltä Kylie.

Sairaalasta palattuaan he huomasivat toisenkin yllätyksen; kuin sattuman kaupalla, myös Dove oli synnyttänyt samaan aikaan.

Lauren jatkoi kissaperheen kasvattamista huolehtiessaan vastasyntyneestä vauvastaan. Myös tuoreiden äitien yhteys jatkui. Lauren kertoi, että jopa Kylie-vauva sai yhteyden kissanpentuihin.

Kun pennut olivat luovutusikäisiä, Lauren etsi kaikille pennuille hyvän kodin. Laurenin hyvä ystävä puolestaan otti Doven asumaan luokseen, joten Lauren voi edelleen pitää siihen yhteyttä.

Vaikka tämä kokemus olikin ainutlaatuinen ja upea, Lauren haluaa korostaa, että tällaista ei kannata jäljitellä: on tärkeää sterilisoida kissa, jotta hylättyjä kissoja ei tulisi enää yhtään enempää.

Niin suloinen tarina! Kiitos Laurenille, että hän piti huolta näistä kissoista. Ihmisen ja eläimen välille voi todella syntyä ainutlaatuinen suhde.

Jaa tämä tarina, jos olet samaa mieltä!