Suloinen koira ei voi lakata hymyilemästä sen jälkeen, kun se pelastettiin kadulta

Kodittoman elämä kaduilla on kovaa ei ainoastaan ihmisille, vaan myös eläimille kuten koirille.

Vaarana ei ole vain liikenne, vaan myös ihmiset ja jopa toiset koirat, jotka voivat olla hyvinkin suojelevaisia tai reviiritietoisia.

Kaikkien onneksi Shortcake -nimen saanut koira onnistuttiin pelastamaan ennen kuin oli liian myöhäistä, eikä kukaan ole sen jälkeen nähnyt onnellisemman näköistä koiraa.

Tuhannet ja taas tuhannet kodittomat koirat kulkevat kaduilla ympäri maailmaa etsien ruokaa tai apua. Osa niistä löydetään ja ne päätyvät pelastajien kautta uusiin koteihin, kun taas osa joutuu elämään yksin kaduilla tai luonnossa koko elämänsä.

Bull-rotuiset koirat ovat erityisen vaikeassa paikassa joutuessaan kaduille, sillä monet ihmiset pelkäävät niitä mediassa esitettyjen kauhukuvien sekä rotujen ympärillä olevien leimojen takia, eivätkä siksi uskalla antaa niille edes mahdollisuutta uuteen kotiin tai elämään.

Lady Shortcake nimellä nykyisin kulkevan koiran tilanne oli kuitenkin onneksi toinen, kertoo Shared -sivusto.

Shortcake löydettiin vaeltamasta yksin kaduilta Fresnossa Kaliforniassa. Löydettäessä koira oli kapinen ja sen iho oli niin järkyttävässä kunnossa, että se haisi paikoin mädäntyneeltä. Tämän lisäksi se kärsi tyrästä, joka vaikeutti sen liikkumista.

Vaivoistaan huolimatta koira oli onnellinen ihmisten huomiosta ja avusta. Se vietiin paikalliseen eläinsuojaan hoidettavaksi, josta se jatkoi toipumisen jälkeen matkaa Fresno Bully Rescue -järjestön luo.

Eikä se ole lakannut hymyilemästä kertaakaan tuon jälkeen.

Sen hymy kulkee melkein korvasta korvaan ja on heittämällä ihanimpia asioita, jonka olemme koskaan nähneet! Katsokaa nyt tuota ihanuutta:

Samaa ajatteli myös Amy Matshushima, kun hän näki kuvan Shortcakesta ja joutui tämän ihastuttavan hymyn lumoihin.

Amy otti välittömästi yhteyttä järjestöön ja päätti antaa Shortcakelle rakastavan kodin, jollaista se todella kaipasi.

Ja niin myös kävi.

LUE MYÖS: Kuuro ja sokea koira etsi omistajaansa – katso nyt sen reaktiota, kun se havaitsee omistajansa hajun

Sometähti

Tänä päivänä ”Lady Shortcake” on jo 4-vuotias ja onnellisempi kuin koskaan ennen. Sen ilmiömäisen kauniista hymystä johtuen koirasta on tullut myös todellinen julkkis Instagramissa, jossa yli satatuhatta ihmistä seuraa sen tiliä.

Mikä parasta, Shortcake myös rakastaa saamaansa huomiota. Sen hymyilee edelleen leveästi joka päivä ja rakastaa sitä, kun ihmiset rapsuttelevat sen masua.

LUE MYÖS: Koira sai pentuja – pienokaisten erikoinen ulkomuoto sai omistajat hieraisemaan silmiään

Tämä on ehkä suloisin koira, jonka olen koskaan nähnyt.

Mitä mieltä sinä olet? Ole hyvä ja jaa tätä artikkelia, jotta muutkin saavat nähdä tämän ihanan hauvan!