Hanhi menetti puolisonsa – hautausmaan henkilökunnan teko kerää nyt ylistystä

Hanhet pariutuvat iäksi. Ne pariutuvat parittelukauden aikana ja pysyvät toisilleen uskollisina loppuelämänsä, ja ne työskentelevät tasavertaisesti poikasten kasvattamisessa.

Ajatus on romanttinen, mutta se voi johtaa myös sydänsuruihin, jos toinen osapuoli kuolee.

Näin tapahtui eräälle hanhelle, jonka sydän särkyi rakkaan puolisonsa kuoleman jälkeen – kunnes eläinystävät auttoivat saamaan sen takaisin deittielämään.

Lue myös:

Blossom ja Bud, pariutuneet hanhet, asuivat onnellisina yhdessä Riversiden hautausmaalla Marshalltownissa, Iowassa.

Riversiden hautausmaan luvalla

Viiden yhteisen vuoden jälkeen niiden romanssi kuitenkin katkesi, kun Bud kuoli. Riverside Cemeteryn Facebook-viestin mukaan villieläin tappoi Budin.

Hautausmaan henkilökunnan sydämet särkyivät, mutta kukaan ei ollut asiasta niin tolaltaan, kuin Blossom. Kumppaninsa kuoleman jälkeen se ei ollut enää entisellään.

– Huomasimme, että se näytti todella yksinäiseltä ja eristäytyneeltä, Riverside Cemeteryn toimitusjohtaja Dorie Tammen kertoi CBC Radiolle .

– Oli selvää, että se oli yksinäinen ja tarvitsi kumppanin.

Riversiden hautausmaan luvalla

Hanhet pariutuvat yleensä kevättalvella, mikä pahensi Blossomin yksinäisyyttä. Tämä oli sen ensimmäinen vuosi ilman kumppania.

Valokuvissa näkyy yksinäinen hanhi tuijottamassa omaa heijastustaan ​​hautakivistä, ikään kuin etsien toista hanhea, jonka kanssa viettää päivänsä.

Niinpä sen ystävät hautausmaalla päättivät astua apuun ja etsiä sille uuden kumppanin.

Dorie jakoi tämän suloisen ”deitti-ilmoituksen” Facebookissa toivoen löytävänsä sille kumppanin:

Yksinäinen, leskeksi jäänyt kotihanhi etsii elämänkumppania kumppanuuteen ja satunnaisiin juonitteluihin. Tule jakamaan elämää kanssani Riversiden hautausmaalle, jossa nautit uimisesta ihanassa järvessä, hyvästä ruoasta, lukuisista ystävistä ja kurkistelet toimistorakennuksen ovesta sisään siellä olevia outoja mutta ystävällisiä ihmisiä, jotka syöttävät meille paljon herkkuja. Olen nuorekas, seikkailunhaluinen ja eloisa, ja minulle on sanottu, että olen kaunis.

Riversiden hautausmaan luvalla

Rakkautta toisella silmäyksellä

Riverside Cemetery sai pian vastauksen joltakulta, jolla oli ”yksinäinen, leski uroshanhi”, nimeltä Frankie.

Washington Postin mukaan Frankie kuului Deb Hoytille ja hänen aviomiehelleen Randylle, jotka pitävät hevospelastustilaa Runnellsissa.

Kuten Blossom, Frankie oli menettänyt oman kumppaninsa Kertun. Hanhien nimet olivat olleet Hannu ja Kerttu, mutta uroksen nimi muutettiin Frankieksi laulaja Frank Sinatran mukaan.

Deb, joka adoptoi hanhet vuonna 2020, sanoo, että Kerttu katosi ja todennäköisesti toinen eläin hyökkäsi ja tappoi sen. Frankie oli murtunut: ”Se (oli) niin yksinäinen”, Deb kertoi CBS Newsille .

Niinpä Dorie ja Dep järjestivät hanhille treffit ystävänpäiväksi.

Valitettavasti se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä: Frankie lensi pois heti, kun se nousi häkistä. Paluu deittailuelämään voi olla vaikeaa, ja kukapa ei olisi joskus kyllästynyt ensimmäisillä treffeillä?

Onneksi Frankie löydettiin seuraavana päivänä ja Dorie ajoi sen takaisin tapaamaan Blossomia. Tällä kertaa deitit onnistui.

– Se oli rakkautta ensisilmäyksellä – tai toisella silmäyksellä, Deb kertoi CBS:lle.

Blossom ja Frankie alkoivat seurustella ja ”muuttivat pian yhteen”, kun Frankie muutti Riversiden hautausmaalle ollakseen Blossomin kanssa. ”Ne alkoivat kävellä yhdessä, eivätkä ne ole oikeastaan ​​jättäneet toisiaan sen jälkeen”, Dorie sanoi.

Hoytien kerrotaan olevan eläkkeellä, eivätkä he voi ottaa Frankieta mukaansa, joten vaikka se oli katkeransuloinen hyvästely, he olivat iloisia nähdessään, että Frankie on löytänyt onnen uuden rakkaansa kanssa.

– Olen varma, että se on paljon onnellisempi nyt, Deb sanoi. ”Se oli vaikeaa meille, mutta tiedämme, että näin oli parempi sille.”

Mikä sydäntä lämmittävä tarina. Olemme niin iloisia, että Blossom ja Frankie ovat löytäneet uuden rakkauden toisistaan menetettyään kumpikin aikaisemman puolison. Kiitos kaikille ystävällisille ihmisille, jotka mahdollistivat tämän ottelun!

Ole hyvä ja jaa tämä suloinen tarina!